23 t/m 25
augustus

Samen muziek maken, gitaarworkshop

Wegens groot succes opnieuw

De Bosbeek
Bosbeekweg 19 Bennekom
Start om 18:30
Voor iedereen
Download agenda item

Het wordt een heerlijk weekend vol muziek, natuur en creativiteit. Aan het einde ga je naar huis met een nieuw perspectief op hoe je samen met anderen kunt spelen. Ook ervaar je het proces van het creëren van een door ons gemaakt muziekstuk en heb je de kans om andere muzikanten te leren kennen. Als je al gitaar speelt, maar nog niet hebt kunnen ervaren hoe leuk het is om met andere muzikanten te spelen, dan is dit misschien de perfecte kans.

Aangezien we niet leren spelen – we gaan samen jammen – moet je basiskennis hebben van je instrument en akkoorden. Maak je geen zorgen als je niet weet hoe je noten of muziek van papier moet lezen. We werken met akkoorden en ritmes en afhankelijk van je vaardigheden doe je solo’s, duetten en speel je verschillende instrumentpartijen. We hebben geen versterking, dus neem alleen akoestische instrumenten mee.

Je wordt gecoacht door Javier Garcia Vicente, een ervaren muzikant, bassist, gitarist, zanger en componist, met een passie voor live muziek. Hij treedt momenteel op met de langstlopende theaterconcerttour in de Benelux: Back to the Country. Hij is ook de bandleider van de jazz-bluesband Downtown Grooves en speelt af en toe zijn eigen soloconcerten als Troubagroove.

Boeken: ams.bosbeek@nivon.nl / 0880990974.

Uw docent
Javier Garcia Vicente
Heb je een vraag?
Je kan met jou vraag terecht bij:
Paul Bassant
Leden € 150
Niet leden € 210
Aanmelden

Meer activiteiten