Praktische informatie

Bereid je voor op je verblijf en ontdek alle faciliteiten van ons mooie terrein.

De voorzieningen

Nog even alle voorzieningen op een rijtje:

Voor gasten in het huis:

  • wifi
  • wasmachine en droger
  • sjoelbak, tafelvoetbal en tafeltennis in Nivonder
  • grote en kleine keuken

Voor iedereen:

  • vuurplaats
  • speeltoestellen op een groot veld
  • afsluitbare fietsenstalling
  • Oplaadpunt voor elektrische fietsen

Voor de kampeerders:

  • stroomvoorziening voor opladen telefoon op kampeerplaats

 

Fietsverhuur

Verhuur loopt via Fietsenverhuur Ede. Je huurt de fiets via de website van dit bedrijf. Je krijgt hiervan een bevestiging via de mail. Ook naar de receptie wordt een mailtje gestuurd. Daarna kan de sleutel bij de receptie worden afgehaald. Alle fietsen hebben 7 versnellingen. Elektrische huurfietsen zijn niet bij ons gestald. Die kunnen alleen afgehaald worden bij de fietsverhuur in Ede.

Gebruik vuurplaats

Wil je gebruik maken van de vuurplaats, ga dan altijd informeren bij de receptie of het mogelijk is. De huiswachten kunnen bij de brandweer nagaan of het toegestaan is. Bij brandgevaar is open vuur verboden. Na 22.00 uur mag er geen hout meer op het vuur gelegd worden.

Mocht het toegestaan zijn, dan is er brandhout te koop bij de receptie voor € 5,- per krat.

In- en uitchecken

Het inchecken kan tussen 14.00 uur en 22.00 uur. Mocht het niet lukken om voor 22.00 uur aan te komen, laat het dan vooraf weten aan de receptie. tel: 088-0990954

Uitchecken kan tot 11.00 uur. Voor het huis geldt: lever je kamer schoon op en neem je levensmiddelen mee uit de koelkast.

Zalen

We hebben in De Bosbeek de beschikking over 4 zalen voor 10 tot 100 personen. Deze zijn te gebruiken door de gasten van het huis.
Ze kunnen ook gehuurd worden door groepen voor een familiereünie of een cursus. De tarieven worden door meerdere factoren bepaald en door de aanmeldsecretaris vastgesteld.

Tarieven

Selecteer het gewenste verblijf en controleer de periode waarin je wilt komen, dan vind je vanzelf het juiste tarief.

Bekijk de tarieven

Omgeving

Benieuwd naar alle leuke dingen die je op en rondom het terrein kan doen? Lees hier alles over wandel- en fietsroutes, bezoekerscentra en meer.

Lees meer over de omgeving