Natuurvriendenhuis
De Bosbeek
Genieten van rust en ruimte!
Natuurvriendenhuis
De Bosbeek - groepen
Met een groep verblijven in De Bosbeek
Natuurvriendenhuis
De Bosbeek
Genieten van rust en ruimte!
Natuurvriendenhuis
De Bosbeek
Genieten van rust en ruimte!

Natuurvriendenhuis De Bosbeek

Algemene informatie

De Bosbeek is  open voor zowel individuele gasten als groepen. Gasten kunnen genieten van alles wat de omgeving van De Bosbeek te bieden heeft. De Bosbeek heeft 98 bedden, drie zalen, een grote hal, een kinderhoek en een speelkelder. Twee keukens maken een flexibel gebruik mogelijk voor groepen en individuele gasten naast elkaar. In en om het huis wordt veel aan milieuzorg gedaan. Het huis beschikt over slaapkamers met 2, 3 en 4 bedden. Op ruime afstand van het huis staat het vier-persoons huisje de Karbonkel. Huur is mogelijk voor een week, midweek of langweekend. Op het terrein bevindt zich een natuurkampeerterrein voor vijf kleine tenten. De Bosbeek wordt gerund door vrijwilligers. Bijna 100 enthousiaste vrijwilligers zijn bij het beheer betrokken.

De Bosbeek ligt midden in het bos. Er zijn talrijke wandel- en fietsmogelijkheden. Ervaar zelf wat er in de omgeving te zien en te beleven is zoals bekende musea als het Kröller-Müller museum, Openluchtmuseum, Kijk en luistermuseum en het Nederlands Watermuseum. Wandelaars die het Maarten van Rossum-pad, het Trekvogel-pad of het Veluwe Zwerf-pad lopen kunnen op De Bosbeek overnachten. Een tweedaagse trektocht van Ede naar Wolfheze met overnachting in De Bosbeek is een schitterende wandeling.

Gedurende het gehele jaar worden door de beheercommissie activiteiten georganiseerd zoals creatieve cursussen, schrijf cursussen, kaart en kompas en (groot) ouder-en kind-midweek.

De Bosbeek biedt een verblijf op basis van zelfverzorging. Gasten beschikken over een eigen slaapkamer. Toiletten en douches zijn in de nabijheid van de slaapkamer voor gemeenschappelijk gebruik aanwezig. Er zijn twee keukens waar de gasten hun eigen maaltijden klaar kunnen maken. Het huis is zowel voor individuele gasten als voor groepen geschikt.

Informatie en reserveringen

Aanmeld-secretaris.

Wilt u binnen acht dagen overnachten? Neem dan rechtstreeks  contact op met De Bosbeek. 

Direct reserveren

Informatie

Natuurvriendenhuis De Bosbeek
Bosbeekweg 19-21
6721 MH Bennekom

088-0990974 (lokaal tarief)

Netwerk Nivonhuizen

X