Natuurvriendenhuis
De Bosbeek
Genieten van rust en ruimte!
Natuurvriendenhuis
De Bosbeek - groepen
Met een groep verblijven in De Bosbeek
Natuurvriendenhuis
De Bosbeek
Genieten van rust en ruimte!
Natuurvriendenhuis
De Bosbeek
Genieten van rust en ruimte!

Natuurvriendenhuis De Bosbeek

De Bosbeek is vanaf 3 maart 2021 weer beperkt open voor individuele gasten. Tot en met 31 mei 2021 is een verblijf van groepen niet toegestaan.

Vooraf reserveren bij de aanmeldsecretaris is verplicht, voor:

natuurvriendenhuis,                                                            Karbonkel &                                                      natuurkampeerterrein.

088-0990974, bosbeek@nivon.nl

De Bosbeek is het grootste Nivon-huis in Nederland. Het heeft 99 bedden, drie zalen, en een speel- / expressieruimte. Het huis is rolstoelvriendelijk en heeft goede voorzieningen, zoals de peuterhoek en de speelkelder. Twee keukens maken een flexibel gebruik mogelijk door groepen en individuele gasten naast elkaar. In en om het huis wordt veel aan milieuzorg gedaan. Naast het huis vindt u een natuurkampeerterrein voor vijf tenten en op ruime afstand, het vierpersoons vakantiehuisje De Karbonkel. Ruim 85 enthousiaste vrijwilligers zijn bij het beheer van dit natuurvriendenhuis betrokken. Dat geeft een informele en ontspannen sfeer.

Informatie en reserveringen

Aanmeld-secretaris.

Wilt u binnen acht dagen overnachten? Neem dan in de coronatijd contact op met de aanmeldsecr. van De Bosbeek. bosbeek@nivon.nl

Direct reserveren

X