Kunst en natuur rondom De Bosbeek

Een midweek waarin je volop kunt gaan genieten, niet alleen van de natuur maar ook van de cultuur die deze natuur teweeg heeft gebracht, in het verleden maar vooral ook in het nu.

 

Met onder andere een fietstocht langs de beeldenroute van de kunstmanifestatie “Woest en Bijster”. Vanaf 6 augustus zijn er 18 kunstenaars op diverse locaties langs de Zuidwest Veluwezoom gedurende 5 weken actief om hun kunstwerken te maken, geïnspireerd op het landschap ter plekke.

Een rondleiding in het Museum Veluwezoom in het kasteel te Doorwerth, waar met name de Oosterbeekse school uit de periode 1840-1940 tentoongesteld wordt en waarbij de kunstenaars ook vooral geïnspireerd werden door de natuur langs de stuwwal van de Veluwe.

Een bezoek aan het museum voor moderne kunst in Arnhem dat onlangs flink uitgebreid en vernieuwd is. Tussendoor zijn er voldoende mogelijkheden om alleen of met elkaar een wandeling te maken in de prachtige natuur rondom De Bosbeek.

 

Op de eerste dag wordt de warme maaltijd verzorgd en op de overige dagen koken de deelnemers samen of om de beurt. Ontbijt en lunch op eigen initiatief, individueel of gezamenlijk onderweg. Deelnemers dienen zelf voor een fiets te zorgen.

 

Datum: 9/10 – 14/10 2022

Prijs  € 180,-, niet-leden € 230,-

Opgave: bosbeek@nivon.nl  088-0990974.

Info: Ans Vollenbroek, jmvollenbroek@gmail.com