SAMEN MUZIEK MAKEN (GITAAR) WORKSHOP, 15-17 dec. 2023

Het wordt een heerlijk weekend vol muziek, natuur en creativiteit. Aan het einde ga je naar huis met een nieuw perspectief op hoe je samen met anderen kunt spelen. Ook ervaar je het proces van het creëren van een door ons gemaakt muziekstuk en heb je de kans om andere muzikanten te leren kennen. Als je al gitaar speelt, maar nog niet hebt kunnen ervaren hoe leuk het is om met andere muzikanten te spelen, dan is dit misschien de perfecte kans.

Gecoacht door Javier Garcia Vicente, een ervaren muzikant, bassist, gitarist, zanger en componist, met een passie voor livemuziek.

Aangezien we niet leren spelen – we gaan samen jammen – moet je basiskennis hebben van je instrument en akkoorden. Maak je geen zorgen als je niet weet hoe je noten of papieren muziek moet lezen. We werken met akkoorden en ritme en afhankelijk van je vaardigheden doe je solo’s, duetten en speel je verschillende instrumentpartijen.
We hebben geen versterking, dus neem alleen akoestische instrumenten mee.

Javier Garcia Vicente speelde jarenlang basgitaar in de UK bij Dana Gillespie en later ook bij Matt Schofield. Hij woont nu in Nederland en treedt momenteel op met het langstlopende theaterconcert in de Benelux: Back to the Country. Hij is ook de bandleider van de jazz-bluesband Downtown Grooves en speelt af en toe zijn eigen soloconcerten als Troubagroove.

 

De gitaar workshop is van 15 tot 17 december 2023.

Prijs voor leden € 140,  niet-leden € 200

Opgave: ams.bosbeek@nivon.nl