Woest en Bijster 2021 verplaatst naar 2022

WOEST&BIJSTER 2021

Festival WOEST&BIJSTER is een bijzonder landschapskunst- en locatietheaterfestival op de Veluwe; het ‘wild en bijsterland’.

In 2016 en 2018 heeft de eerste en tweede editie plaats gevonden. De combinatie ruige natuur en landschapskunst/locatietheater vormde een prachtige gelegenheid om dit bijzondere gebied op een verrassende wijze te verkennen! Meer dan 10.000 bezoekers bezochten de kunstwerken en voorstellingen in en rondom Bennekom.

In 2021 zal Woest en Bijster groots worden opgezet, de voorbereidingen zijn al volop in gang hopelijk snel meer informatie.

WOEST&BIJSTER vindt plaats in de herfst en is daarom zeker niet voor watjes! Het zal weer ruig, woest en bijster worden!

Door middel van een fiets-/wandelroute zal de natuurbeleving een belangrijk element worden van dit festival.

Het zal op WOEST&BIJSTER gaan om vernieuwende experimentele vormen van kunst, waarbij de verschillende disciplines elkaar zullen opzoeken en versterken. Het publiek zal actief betrokken gaan worden bij de kunstwerken en voorstellingen. Hierdoor zal het een intense beleving gaan worden, die je niet snel meer vergeet!

In de bossen, het beekdal, velden, vreemde panden in en om Bennekom zal WOEST&BIJSTER de grenzen weer gaan verkennen…en er over gaan!

 

In deze periode is het mogelijk te overnachten in natuurvriendenhuis De Bosbeek, Bennekom